Discover Rafting

O nama  Prenapučeni hoteli, nečist okoliš, bezlični obroci i službeno ozračje više nisu in. Sve je više onih koji uviđaju da je odmor u uvjetima koje nudi masovni, konfekcijski turizam jednako stresan kao i svakodnevica iz koje se želi pobjeći. Masovni se turizam stoga sve više zamjenjuje selektivnim oblicima, među kojima je i odmor u turističkim domaćinstvima, dalje od gradskih centara, s domaćom kuhinjom, u atmosferi prisnih međuljudskih odnosa koji se temelje na neposrednom, toplom i srdačnom odnosu između domaćina i gosta.
Okružen zelenilom i prirodnim ambijentom, u neposrednoj blizini dvaju srednjovjekovnih utvrda s jedne i najčišćom rijekom u Europi s druge strane, Turistički Centar DISCOVER BIHAĆ predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju daleko od gradske gužve istovremeno pružajuci mogućnosti za aktivni odmor u vidu raznih outdoor aktivnosti kao što su rafting i kanuing na rijeci Uni, ribolov, planinarenje i biciklizam po mnogobrojnim brdskim stazama, obilasci najvećih i najatraktivnijih slapova na rijeci Uni , razgledanje kulturno – istorijskih znamenitosti grada Bihaća…
Naš centar je smješten u Kulen Vakufu, malom mjestu udaljenom pola sata vožnje od grada Bihaća, u srcu NACIONALNOG PARKA UNA na samom slapu – buku rijeke Une sa uređenom plažom, prostorom za kampiranje, parkingom, velikom terasom iznad rijeke Une i svim ostalim potrebnim sadržajima za ugodan boravak naših gostiju.
Naša rafting agencija je osnovana 2008. godine i od tad pružamo kvalitetnu uslugu u organizaciji raftinga na rijeci Uni hiljadama zadovoljnih gostiju koji su prošli kroz naš centar. Svi naši čamci i oprema su od najkvalitetnijih brandova sa svim atestima i registracijama, a svi naši skiperi su vrhunski obučeni sa dugogodišnjim iskustvom i licencama Ministarstva turizma Federacije BiH.

Preporuka Motela Medium

Na udaljenosti od 3 km su smješteni rafting centri seoska domaćinstva koja upotpunjuju turističku ponudu našeg okruženja.
Smjestaj je mirn i  tih ležaji komforni i udobni.
Svaka soba ima kablovsku tv sa preko 100 kanala besplatan wifi
Svaka soba ima svoju kupaonicu.

[/vc_column_text]

Posjeta NP “UNA”

Posjeta NP “UNA”

Nacionalni park „Una“ prostire se dolinom gornjeg toka rijeke Une,...

Read More
Posjeta NP “Plitvička jezera”

Posjeta NP “Plitvička jezera”

Nacionalni park Plitvička Jezera 1979. godine upisan je u UNESCO-ov ...

Read More
Stari grad Sokolac

Stari grad Sokolac

Stari grad Sokolac nalazi se na lijevoj obali Une, tri kilometra uzvod...

Read More
Discover Rafting

Discover Rafting

O nama  Prenapučeni hoteli, nečist okoliš, bezlični obroci i slu...

Read More
Fly Fishing

Fly Fishing

Tekst...

Read More
Gurmanski užitak

Gurmanski užitak

Tekst...

Read More
[/vc_column][/vc_row]

E-mail: motelmedium@gmail.com      Telefon: +387 61 435 751